пʼятниця, 09 листопада 2012 14:50

Розлучення Віри Брежнєвої назвали фальшивкою

Розлучення Віри Брежнєвої назвали фальшивкою
Співачка намагалася зберегти майно родини Фото: GLOBAL LOOK press

Популярна українська виконавиця Віра Брежнєва розлучилася, щоб зберегти майно після арешту, який на нього наклала Державна виконавча служба України. Колишній чоловік артистки, бізнесмен Михайло Кіперман вліз у борги.

Нагадаємо, ще наприкінці липня українські ЗМІ буквально вирували новинами про особисте життя відомої співачки, актриси і телеведучої Віри Брежнєвої. Так, стверджувалося, що артистка нібито вже розлучилася зі своїм чоловіком, бізнесменом Михайлом Кіперманом. Доказом служили якісь очевидці, які бачили виконавицю за столиком маленького кафе в Юрмалі, куди Брежнєва прийшла поснідати. Віра приїхала на міжнародний музичний конкурс молодих виконавців "Нова хвиля" - 2012. Увагу папараці привернула цікава деталь: відома співачка зняла обручку з правої руки.

Більш того, навіть називалася причина розлучення. Нібито всьому провиною фінансова ситуація в сім'ї. За деякою інформацією, Державна виконавча служба України наклала арешт на майно Михайла Кіпермана, а тепер ще й звернулася до суду, щоб стягнути майно і Віри Брежнєвої. Бізнесмен, будучи членом наглядової ради "Укртатнафти", кілька років тому оформив в одному з українських банків досить великий кредит. Йдеться про суму, що перевищує 1,3 мільйона гривень, що в перерахунку на долари дорівнює трохи більше 160 тисячам.

До нещодавнього часу ані сама Віра Брежнєва, ані її найближче оточення ніяк не коментували цю інформацію, не підтверджуючи, але і не заперечуючи чутки. У підсумку артистка зізналася, що вона дійсно розлучилася: "Так, це правда, але до нових стосунків я ще поки не готова".

І не встиг влягтися галас навколо розлучення співачки, як з'явилася інформація про те, що це розлучення не справжнє. Нібито Віра Брежнєва розлучилася з чоловіком тільки через те, щоб врятувати майно від арешту. Справа в тому, що в пресі "спливли" документи Державної виконавчої служби України про стягнення з Михайла Кіпермана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віра Брежнєва не страждає через розлучення

Юрист Сергій Жорін так прокоментував ці чутки: "Розірвання шлюбу - один з відомих способів порятунку спільно нажитого майна від стягнення за борговими зобов'язаннями. Можна припустити, що і Віра Брежнєва намагалася цим способом вивести подаровані чоловіком квартири і машини з можливої зони ризику. Однак саме по собі розірвання шлюбу не завжди є достатнім кроком для порятунку майна. Можна просто переоформити майно на якогось родича, а потім повернути його назад у свою власність. Тоді воно вважатиметься набутим поза шлюбом". Сама Віра Брежнєва не коментує цю інформацію.

Зараз ви читаєте новину «Розлучення Віри Брежнєвої назвали фальшивкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути