середа, 10 жовтня 2012 11:28

Віра Брежнєва підтвердила своє розлучення

Віра Брежнєва підтвердила своє розлучення
Шанувальники морально вже були готові Фото: dni.ru

Співачка і актриса Віра Брежнєва - тепер офіційно незаміжня дівчина. Чутки про розпад шлюбу секс-символу російської та української естради ходили вже давно, але тільки днями інформацію підтвердила сама артистка.

Сексапільна білявка заявила в ефірі "Русского радио", що офіційно вона незаміжня дама. Хоча більшість шанувальників Віри вже напевно були готові до такого повороту подій.

Плітки про розрив стосунків співачки з бізнесменом Михайлом Кіперманом з'явилися ще навесні. Подейкували, що Брежнєва вирішила подати на розлучення після неприємного інциденту, пов'язаного з фінансовою діяльністю чоловіка.

За даними таблоїдів, нібито Михайло Кіперман, будучи членом наглядової ради "Укртатнафти", кілька років тому оформив в одному з українських банків кредит на пристойну суму - трохи більше 160 тисяч доларів. Однак підприємець з якоїсь причини вчасно позику не погасив, і в результаті суд наклав арешт на майно Кіпермана і Брежнєвої, щоб стягнути борг і відсотки, що набігли. Так що розплачуватися за кредит належало не тільки Михайлу, але і Вірі.

Михайло Кіперман, який вважався одним із найзаможніших чоловіків України, і колишня солістка "ВІА Гри" поєдналися шлюбом в 2006 році. У грудні 2009 року у пари народилася дочка Сара, до того ж Кіперман удочерив Соню.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Віра Брежнєва оголилась для своїх шанувальників

Чутки прес-служба артистки не підтверджувала. Однак на фестивалі "Нова хвиля" в Юрмалі світські хронікери звернули увагу на те, що Брежнєва зняла обручку.

Щоправда, в серпні старша донька Брежнєвої Соня написала в своєму блозі щось на зразок спростування. "Ні! Моя мама не розлучається, вона дуже любить тата! А обручку не носить, тому що так треба! І з грошима вже все гаразд".

Зараз ви читаєте новину «Віра Брежнєва підтвердила своє розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути