пʼятниця, 06 липня 2012 11:12

Розинська полетіла вінчатися з Мельниченком

Розинська полетіла вінчатися з Мельниченком
Екс-майор не хоче відпускати телеведучу назад в Україну Фото: segodnya.ua

Скандальна телеведуча Наталя Розинська полетіла за кордон, щоб повінчатися з не менш скандальним екс-майором Миколою Мельниченком. Де буде проходити обряд вінчання блондинка, яка побилася зі спецпідрозділом ДАІ "Кобра", не зізналася, пише Сегодня.

Наталія стурбована, що Мельниченко не відпустить її назад в Україну і навіть забере паспорт.

"Вона перед вильотом подзвонила мені для юридичної консультації, - каже адвокат Розинської Іван Боднарук. - Сказала, що майбутній чоловік не хоче її відпускати в Україну через всі її проблеми і навіть може забрати паспорт. Вона дізнавалася, що їй потрібно буде робити, щоб повернутися на батьківщину".

За словами адвоката, обряд вінчання пройде в християнській церкві, зараз йдуть останні приготування. "Наталія купила собі білу, довгу сукню без декольте. Сказала, що буде виглядати гідно. Зустрічав її екс-майор Мельниченко біля трапа з великим букетом квітів. Повернутися вона повинна в понеділок, будучи повінчаною", - говорить Боднарук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розинській Мельниченко снився в образі ягнятка

Зазначимо, що турбується Мельниченко не без причин. Нагадаємо, в травні на Наталю напали невідомі в під'їзді. Тоді Розинська отримала закриту черепно-мозкову травму, струс мозку та забій нирок.

Зараз ви читаєте новину «Розинська полетіла вінчатися з Мельниченком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути