четвер, 24 травня 2012 13:42

Розинській Мельниченко снився в образі ягнятка

Розинській Мельниченко снився в образі ягнятка
Телеведуча сама познайомилась із екс-майором Фото: news.intv.ua

Микола Мельниченко і Наталя Розиньска уже три роки разом.

"Ми познайомилися у Володимирській церкві, я пішла купувати свічку. І саме в цей момент, не секундою раніше, і не секундою пізніше, перетнулася з Миколою. Я просто підійшла до нього, потисла йому руку, і це рукопотискання напевно вирішило все", - розповіла в ефірі програми "ТСН.Особливе".

"Це було на Пасху, 18 квітня 2009 року. Захожу в церкву, бачу, до мене якась білявка підходить, бере мою руку, каже: "Як Ви гарно виглядаєте", і пішла далі", - пригадав історію знайомства екс-майор.

Микола Мельниченко втік до Америки від української Феміди. Наталя Розинська сподівається, що колись він повернеться, бо певна, що їх звела доля. Наталка цю зустріч передчула заздалегідь, бо побачила віщий сон, повідомляє ТСН.

"Він снився мені у образі білої тваринки з такими великими розкосими зелено-голубими очима. Коли я побачила його обличчя, чуть не впала в обморок. Він був ягнятком у моєму сні", - поділилась дивним сновидінням скандальна телеведуча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розинська перед побиттям збиралася на розпис з Мельниченком до Нью-Йорку

Микола Мельниченко наступного ж ранку побачив Наталю по телевізору і також вирішив, що це знак.

"Я їй телефоную і кажу: "Наталія, це Мельниченко". Вона каже: "Ха-ха-ха. Ще скажіть, що майор". Кажу: "Так", - розповів Мельниченко.

Торік вони оселилися разом у його будинку у Василькові під Києвом. Тепер, коли він поїхав, зустрічаються за кордоном. У травні мали одружитися, але весілля скасували. Кажуть, що через побиття нареченої у власному під'їзді.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Розинській відбили нирку і є підозра на перелом ноги

За словами Мельниченка, найближчими днями він забере кохану до себе. Проте перед весіллям на нього чекає ще одна процедура, адже з першою дружиною він розлучився лише в Америці. Отож на екс-майора чекає ще оформлення документів на розлучення в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Розинській Мельниченко снився в образі ягнятка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути