четвер, 17 травня 2012 14:51

Побиття Розинської пов'язане зі справою екс-майора Мельниченка?

Побиттям Наталії Розинської спецслужби намагаються залякати екс-майора державної охорони Миколу Мельниченка.

Про це сказав адвокат Наталії Розинської Микола Неділько.

"Без жодного сумніву можу сказати, що побиття Наталії Розинської пов'язане зі справою Миколи Мельниченка. Це була своєрідна листівка йому від спецслужб", - сказав він.

"Після того, як Мельниченко покинув Україну, за мною та Наталією почали активно слідкувати. Спостерігали на машині, чергували біля під'їздів. Одного разу я знайшов в своєму автомобілі радіомаяки. Наші телефони постійно прослуховують, навіть зараз", - додав Микола Неділько, який є також адвокатом Миколи Мельниченка.

Він переконаний, що били Наталію Розинську хлопці із силових структур.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розинській відбили нирку і є підозра на перелом ноги

"Вони готувалися до нападу. В такий час Наталія рідко буває вдома. Щоб бути впевненим у її присутності, треба було за нею слідкувати, знати її розпорядок дня. Нападники були хлопцями із силових структур, бо діяли дуже професійно. Той, який вдарив її першим, вдягнув на голову червону бейсболку. Така деталь дуже відволікає. Після побиття Наталія не могла пригадати обличчя нападників, пам'ятала лише ту бейсболку. Удари вони наносили професійно. Вже після першого Наталія втратила свідомість", - сказав Микола Неділько.

Він також припустив, що міліція намагається прикрити злочинців.

"Вчора до лікарні приїхав начальник Голосіївсього райвідділу міліції. Я йому сказав: "Біля будинку Наталії є багато магазинів і бутиків. В кожному — камери спостереження. Можна передивитися записи, щоб ідентифікувати злочинців". На це він мені відповів: "Камери не працювали", - сказав адвокат.

"Спочатку побиття кваліфікували, як хуліганство, потім — як надання тілесних ушкоджень середньої тяжкості. Я ж вважаю, що це був замах на вбивство", - додав Микола Неділько.

Зараз ви читаєте новину «Побиття Розинської пов'язане зі справою екс-майора Мельниченка?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути