середа, 23 травня 2012 10:45

Розинська перед побиттям збиралася на розпис з Мельниченком до Нью-Йорку

Наталя Розинська заручена з екс-майором Миколою Мельниченком і мала з ним розписатися у Нью-Йорку. Про це телеведуча розповіла програмі "Двойная сплошная" журналу "Публичные люди". Крім того Розинська зізналась, що вже давно проживає з Мельниченком.

"Минулого літа я проживала разом з Мельниченком Миколою Івановичем у будинку його батька у Василькові (місто розташоване за 30 км на південь від Києва, - ред.). Нам туди підкладали бомбу, підкладали бомбу і під авто Миколи Неділька (адвокат Мельниченка і Розинської, - ред.)", - наголосила вона.

Між тим, Розинська підтвердила факт заручин з Мельниченком.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Розинській відбили нирку і є підозра на перелом ноги

"Мені зробили пропозицію в Парижі і подарували колечко з діамантом. Це я літала в Париж і ми там зустрічалися. Тому що тільки Україна така особлива країна, яка каже, що Мельниченко зрадник державних таємниць, тому що розказав всьому світу про те, що Кучма начебто замовив вбивство, і розказав про всі злочини влади. Оце в Україні вважається, що він зрадник, а чомусь в Америці, Ізраїлі, Європі не вважають його якимось поганим, люди вважають його героєм. І він спокійно пересувається по будь-яким країнам світу, тому що цивілізований світ його приймає. І він мені зробив пропозицію, на яку я погодилась. І якби не ця історія (з побиттям телеведучої, - ред.), то я мала би вже бути у Нью-Йорку, там, де він зараз перебуває. Він уже подав заяву", - зізналась Наталя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Побиття Розинської пов'язане зі справою екс-майора Мельниченка?

Побита телеведуча зауважила, що вони з Мельниченком збиралися розписуватися в Америці.

"Якщо він приїде в Україну, то наша чесна влада одразу закриє його в СІЗО. А в СІЗО розписуватися якось не зручно", - наголосила вона.

Крім того, зі слів Розинської можна зробити висновок, що Мельниченко вже розлучився зі своєю дружиною Лілією, від якої у нього є донька Леся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "На сьогодні Розинська є дружиною майора Мельниченка" - адвокат Неділько

"Я точно знаю, що розійшлися вони друзями, тому що вони вже п'ять останніх років не проживали разом. Тобто фактично їхній шлюб розпався вже давно. Просто ці формальності — це було питання часу. І коли Коля закохався в мене..., тоді він зрозумів вже, що хоче створити сім'ю зі мною і народити дітей, і для цього потрібен офіційний шлюб. Не чіпайте ту вже Лілю, і ту дитину. Тому що Ліля щаслива, вона спілкується з Миколою, з дитиною він спілкується, там немає ніяких проблем", - підкреслила Наталя.

Зараз ви читаєте новину «Розинська перед побиттям збиралася на розпис з Мельниченком до Нью-Йорку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути