Ексклюзиви
вівторок, 08 травня 2012 15:11

Наталя Розинська після бійки з матюками ігнорує свого шефа-"бютівця"

Автор: Фото: Українська правда
 

Наталя Розинська, яка 2 травня побилася з працівниками ДАІ, є помічницею депутата від БЮТ Михайла Волинця. Про це нардеп розповів у коментарі Gazeta.ua. Сам політик вважає ситуацію провокацією.

"Я допускаю, що це провокація на високому рівні запущена. Можливо вона (Розинська — ред.) цього не розуміє сама", - наголосив Волинець.

"Я сьогодні подивився ролик. Звісно це сприймається негативно. У мене є версія, бо я трошки більше знаю. Я знаю, як працівники міліції влаштовують провокації і виводять людину із рівноваги. Я був учасником подібного конфлікту, коли працівники міліції займалися захопленням одного з магазинів. Вони через канал "1+1" показали, що я веду себе неадекватно. Мені було дивно, що досвідчений канал показав мене з негативного боку, хоча журналісти досвідчені, вони взяли в мене інтерв'ю, і вочевидь, була вказівка керівництва чи ще когось показати негатив. Я наводжу приклад, як працівники міліції ведуть себе нечесно, непорядно і можуть спровокувати", - зауважив політик.

Тим не менш, нардеп не схвалює поведінку своєї помічниці.

"Незважаючи на те, що я в минулому шахтар, я не матюкаюсь. Мене також можна виводити з рівноваги, хоча я намагаюсь, як людина уже старшого віку, тримати себе в руках в будь-якій ситуації. Я не допускаю, що можна матюкатись в житті", - підкреслив він.

ВІДЕО: Наталя Розинська побилася з даішником і послала на три букви

Волинець розповів, що намагався зв'язатися з Розинською, однак вона не відповідає на дзвінки.

"Я спробував сьогодні їй зателефонувати. Але Наталка Розинська не відповіла на мій дзвінок. Я не знаю, де вона знаходиться. Що я ще можу зробити? Я думаю, що вона повинна захищатися, або дати пояснення, або спростувати. Я не маю достатньо інформації, не спілкувався з працівниками ДАІ, не спілкувався з Розинською. Я бачив лише ролик міліції", - наголосив він.

Між тим, інформацію про те, що Розинська є помічницею Волинця, на запит Української правди надав апарат Верховної Ради.

"Повідомляємо, що Розинська Наталія Миколаївна дійсно є помічником-консультантом на громадських засадах народного депутата шостого скликання Михайла Волинця (фракція БЮТ-Батьківщина)", - ідеться у відповіді апарату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "П'ятеро здорових мордоворотів мене побили"

У минулому скликанні парламенту Розинська консультувала представника Компартії.

"Також вона була помічником-консультантом на громадських засадах народного депутата п'ятого скликання Ігоря Алексєєва (фракція комуністів)", - також ідеться у відповіді апарату Верховної Ради.

Зараз ви читаєте новину «Наталя Розинська після бійки з матюками ігнорує свого шефа-"бютівця"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути