пʼятниця, 09 грудня 2011 16:57

Наталя Розинська назве доньку на честь дідуся

Наталя Розинська назве доньку на честь дідуся

Наталя Розинська перед сном п'є трав'яний чай.

"Беремо трошки м'яти, потім беремо закарпатський чай, особисто купувала. Думаємо про хороше. Поки у нас заварюється чай, здійснюємо майже містичну дію, готуємо ванну", - розповіла телеведуча рецепт для релаксу у програмі "ТСН.Особливе", пише ТСН.

Свічки, за словами Розинської, допомагають поринути в романтичну атмосферу, а розслабляється завдяки гарячій ванній з настоянками лаванди та інших заспокійливих трав.

Чай перед сном, на її переконання, дозволяє пізнати всю мудрість світу.

"Я люблю почитати ще перед сном якусь дуже приємну, милу книжку. От зараз я читаю японські народні казки. Потрапляючи в свою спальню, я потрапляю в зовсім інший світ, відокремлений від цього страшного, брудного, злого, який там, за дверима", - зізналась вона.

Телеведуча поділилась, що в своїй квартирі живе одна.

"Тому я можу собі дозволити ходити по своїй власній квартирі і спати у власній спальні у природньому людському стані, тобто без одягу. Я дуже мало сплю. Я можу лягати в 2-3 годині ночі і вставати в 7:30. Тому що, як кажуть росіяни, "Кто рано встает, тому Бог дает", - зауважила Наталя.

А ще перед сном телеведуча любить дивитися на квіти, які їй подарував коханий чоловік. Втім поки у спальні красуні-білявки їх немає.

"Моє серце вільне. Більше того, я пережила жахливу трагедію. Я усвідомила, що чоловік, якого я любила, якому я вірила, довіряла, не вартував цього. А я ледь не вийшла заміж за нього. Наступний рік — це високосний рік, а ще потім — рік вдови. Я думаю, що як мінімум два роки у мене є для того, щоб оговтатися", - розповіла Розинська.

Телеведуча зізналась, що хоче народити дівчинку і назвати її Леона, на честь дідуся Леоніда.

Зараз ви читаєте новину «Наталя Розинська назве доньку на честь дідуся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути