неділя, 25 липня 2010 13:59

Українська телеведуча може стати баронесою

Українська телеведуча може стати баронесою

Телеведучій Наталії Розиснькій одразу кілька чоловіків запропонували одружитися.

Про це воно розповіла кореспонденту Gazeta.ua під час інтерв'ю.

"Весною мені пропозицію зробив шведський барон Свен Де Гір Кон Геральд, який живе у Стокгольмі. Відповіді поки не дала, бо сумніваюся. Перед одруженням треба гарно подумати, бо хочу виходити заміж раз і на все життя. Зараз кілька чоловіків хочуть бути поруч зі мною. Але поки того єдиного я не зустріла", - сказала Розинська.

На запитання про те, яким має бути її обранець, Наталія відповіла:

"Чоловік, який не може заробляти гроші, мене не цікавить. Мій обранець обов'язково має бути мужнім, таким, що піде заради мене у вогонь та воду. Якщо чоловік заради жінки готовий пожертвувати кредитною карткою, це дуже добре. Але для мене важливіше те, що він може зробити без кредитки. Чи готовий він дати ляпаса тому, хто образить його дівчину? Чи почне боротися за жінку з людиною, яка може зіпсувати йому кар'єру чи бізнес. Таких чоловіків мало. Більшість заради кар'єри, грошей та посад жертвують коханням. Чоловіки часто робили заради мене мужні вчинки, недавно навіть побилися", - зазначила телеведуча

"Мені подобається різні типажі чоловіків - американський актор Андріана Броуді та росіянин Костянтина Хабенський, але лише у фільмі "Адмірал", - додала Розинська.

Зі Свеном Розинська познайомилася у ресторані. Навесні 2008 року він освідчився їй на Ейфелевій вежі в ресторані "Жуль Верн". Барон Свен живе у Стокгольмі. До Києві приїжджає кілька разів на рік.

Зараз ви читаєте новину «Українська телеведуча може стати баронесою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути