неділя, 06 травня 2012 11:47

Селищний голова на Одещині побив ногами депутата, бо той організував мітинг

Селищний голова на Одещині побив ногами депутата, бо той організував мітинг
Потерпілий депутат потрапив у лікарню з відбитими нирками, зламаними ребрами, лопнутим сечовим міхуром та інсультом. Фото: newsmarket.com.ua

Селищний голова Лиманського Роздільнянського району Одеської області побив депутата за те, що останній вирішив зібрати людей на акцію протесту проти чергового підвищення тарифів.

Про це повідомляє Комітет виборців України в Одеській області.

Відповідно до повідомлення КВУ, голова Лиманської селищної ради, відставний військовий Володимир Устенко, дізнався про заплановану акції під час відпочинку в одному з місцевих ресторанів. Кинувши все, він сів у машину і попрямував до депутата.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталя Розинська побилася з даішником і послала на три букви

При зустрічі з організатором зборів, безпартійним депутатом Олександром Критиченком, селищний голова спочатку почав кричати на депутата, після чого кілька разів ударив. Потім, уже лежачого, бив ногами і продовжував це робити до тих пір, поки з двору не вибіг син потерпілого і ударом лопати не зупинив Устенко.

У важкому стані, з відбитими нирками, зламаними ребрами, лопнутим сечовим міхуром та інсультом, Олександр Критиченко був госпіталізований в обласну лікарню, де проходить лікування.

Для Володимира Устенка бійка коштувала пошкодженими шийними хребцями, і нині він знаходиться в Одеському військовому госпіталі.

Зараз ви читаєте новину «Селищний голова на Одещині побив ногами депутата, бо той організував мітинг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути