понеділок, 02 липня 2012 15:34

Моя історія схожа на історію Гонгадзе - Розинська

Моя історія схожа на історію Гонгадзе - Розинська
Жінка вважає, що проти неї злісно налаштовані всі правоохоронці. Фото Володимира Хом'яка

Відома телеведуча Наталія Розинська боїться, що її можуть вбити. Вона через ЗМІ звернулася до президента, аби він її захистив.

"Згідно Конституції — людина є найвищою цінністю. Тому я прошу, пане президенте, захистіть моє життя. Моя історія схожа на історію Георгія Гонгадзе. За мною постійно стежать. Коли мій наречений Микола Мельниченко попросив, аби мені надали охорону, цього не виконали. У підсумку - на мене напали та побили у власному під'їзді", - розповіла на прес-конференції Наталія Розинська.

Жінка вважає, що проти неї злісно налаштовані всі правоохоронці. Початком історії став інцидент 2 травня, коли її зупинили даішники.

"Вони хотіли, щоб я дала хабара. Побачили, що їде блондинка на "Лексусі", чому б не заробити. Але я не та, хто дає подачки. Я юрист за освітою, тому добре знаю свої права. Я тоді поїхала далі, а вже через 200 метрів мене наздогнали п'ятеро "кобрівців". Ви б їх бачили. Здорові, як танки. Тільки не в плечах, як це належить, а на животі. Один із них наставив на мене табельну зброю. Пізніше виявилося, що він син заступника начальника ДАІ Запоріжської області. Мені не вірять. Говорять, що сама напала на правоохоронців. Якщо я така сильна, що могла дати раду з п'ятьма чоловіками, то може краще я буду служити в "Кобрі", а вони нехай ідуть підмітати вулиці", - обурилася журналістка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розинській відбили нирку і є підозра на перелом ноги

Розинська запевнила, що в міліції не хочуть розслідувати справу. Прес-секретар МВС України Володимир Поліщук припустив, що на жінку напали із хуліганських мотивів і це не має ніякого відношення до інциденту із ДАІ.

"Мій "хороший друг" Володимир Поліщук сказав, що я й сама могла собі наставити синців. Це ж як себе могла так побити, щоб і струс мозку і відбиті нирки? Коли я подала на нього в суд, то суддя Волкова взяла самовідвід. Не хоче покривати міліціонерів і не хоче виступати проти них. Пояснила, що причиною її рішення стали мої погрози, але я нічого їй не говорила", - запевнила Розинська.

Телеведуча бачить лише один вихід із ситуації.

"Можна звісно скористатися терміналом "Д" в Борисполі. Але я хочу жити в Україні і тому буду боротися за справедливість до кінця", - підсумувала журналістка.

 

Зараз ви читаєте новину «Моя історія схожа на історію Гонгадзе - Розинська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути