понеділок, 28 травня 2012 18:29

Суд позбавив Розинську водійських прав

Суд позбавив Розинську водійських прав
Голосіївський райсуд Києва визнав телеведучу Наталю Розинську винною за обома статтями обвинувачення. Фото: profi-forex.org

Голосіївський райсуд Києва визнав телеведучу Наталю Розинську винною за обома статтями обвинувачення. Про це повідомляє ТСН.

Суд вирішив, що 2 травня цього року телеведуча порушила закон, проігнорувавши вимогу працівника ДАІ зупинитися і відмовившись пройти аналіз на вміст алкоголю в крові.

Покарання за це - позбавлення водійських прав на один рік. Але найцікавіше сталося ще опівдні, коли з'ясувалося, що рішення щодо Розинської було готове заздалегідь.

ВІДЕО: Наталя Розинська побилася з даішником і послала на три букви

У перерві засідання адвокат телеведучої Микола Неділько помітив на столі судді надруковане обвинувачувальне рішення проти своєї підсудної.

"Ось рішення, що я винна! Залишилося тільки поставити підпис! Що твориться, люди добрі!", - обурилась Розинська.

Як відомом, Розинська стверджувала, що 2 травня у центрі Києва на вул. Саксаганського, 29, її побили, погрожуючи пістолетами, п'ятеро даішників. Через інцидент з представниками ДАІ на ведучу склали чотири протоколи за адміністративні порушення. За словами правоохоронців, Розинська зупинилася в місці, де зупинка була заборонена.

Через інцидент із міліціонерами білявку відсторонили від роботи на Першому національному каналі. Керівництво компанії запевняє, що про звільнення наразі не йдеться - відпочити Розинській запропонували лише на період розслідування.

Зараз ви читаєте новину «Суд позбавив Розинську водійських прав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути