вівторок, 13 травня 2008 08:57

Резиденти Comedy Club влаштували секс-танці (ФОТО)

З нагоди завершення фестивалю Comedy Club в Греції резиденти закотили грандіозну вечірку, на якій з"ясувалися таємні фантазії весельчаків.

Напіводягнених красунь, які прийшли повеселитися на вечірці гумористи, здавалося, і не збиралися поїдати жадібними поглядами. Замість цього вони з кожним поглиненим грамом спиртного все більше захоплювалися спілкуванням один з одним.

Стомлені "боями" "олімпійці" прийшли на святкову вечерю в строгих вечірніх нарядах. Недавнього іменинника Вадима Галигіна, після того, як репортажі про святкування його дня народження потрапили в пресу, очевидно, не на жарт спантеличив питання: яка ж вона - тяжка праця папарацци. Цікавий "Ховрах", як справжній фотокор, почав захоплено увіковічувати в цифровій пам"яті камери всіх гостей, що оточували його.

А ось Тімура Батрутдінова мало що цікавило більше, ніж трапеза. Жадібно поглинаючи гарячий і жирний люля-кебаб, Тімур насилу видавлював з себе слабеньке "ура", споглядаючи святковий салют.

Вечір у величезному шатрі, де і проходив прощальний концерт, почався з оголошення переможців "олімпійських ігор": капітани всіх команд отримали пам"ятні медалі. Незлобін зрадів, що тепер йому є на що придбати алкоголь. Але на жаль.

- Саша, боюся тебе засмучувати, - почав Воля, - на ці шість грамів пластмаси (маючи на увазі "олімпійські" нагороди. - Авт.) ти навряд чи що-небудь зможеш купити.

Після роздачі призів резиденти ще близько двох годин веселили публіку. Проте на цьому концерт не завершився: після того, як всі гумористи виступили, глядачі зажадали виходу на сцену... екс-резидента Галигіна.

- Мені приємно, що мене запросили, - почав виступ Вадим. - Я до цих пір відчуваю себе членом команди...

Після цього зворушливого визнання Галигін показав пару своїх номерів, що так полюбляють глядачі.

Не дивлячись на те що стрілки годинника давно перевалили за 12, а відправлятися в аеропорт треба було рано вранці, ніхто не зміг відмовити собі в задоволенні останній раз потанцювати з улюбленими жартівниками. Багато гостей прибули на дискотеку, організовану після концерту, вже далеко за північ. Приїхавши на вечірку одним з перших, "Ховрах" відразу ж попрямував до бару і, тільки осушивши декілька келихів, зміг зануритися в насолоду танцем. Олександр "ААА" Ревва, що підійшов трохи пізніше за Вадима, мабуть, вирішив не відставати від друга, і незабаром, після декількох стаканів віскі і "особливого тютюнцю", Остапа понесло...

Улюбленець публіки запросив на повільний танець не прекрасну незнайомку з тих, що знаходилися в залі, а не менш прекрасного, але цілком знайомого йому колегу Віктора Васильєва. Судячи з виразів облич парочки, що танцювала в міцних чоловічих обіймах, обом було дуже комфортно. Хлоп"ята трималися за руки, щось ніжно шепотіли один одному на вушко і задоволено посміхалися.

Про всяк випадок завжди є відмовка - у них, комедіантів, все жартома. Твой День.

Зараз ви читаєте новину «Резиденти Comedy Club влаштували секс-танці (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути