Ексклюзиви
пʼятниця, 11 січня 2013 03:18

Репер Psy знявся в рекламі фісташок

Репер Psy знявся в рекламі фісташок
Фото: АР

Південнокорейський репер Psy знявся в рекламі фісташок Wonderful Pistachios. Про це повідомляє USA Today.

Сам ролик поки пресі не показували. Відомо, що в рекламі фісташок Psy в зеленому костюмі буде виконувати свій головний хіт "Gangnam Style". Крім того, для 30-секундного ролика репер трохи змінить слова своєї пісні - в ній, як відзначає The Hollywood Reporter, можуть з'явитися рядки про горіхи. Також Psy повинен показати публіці новий спосіб відкрити фісташку.

Ролик Wonderful Pistachios стане першою появою південнокорейського репера в американській рекламі. Для самого бренду рекламне відео стане першим роликом, підготовленим спеціально до Суперкубку з американського футболу (Super Bowl). Крім відео, бренд також запустить зовнішню рекламну кампанію, розмістивши близько 50 тисяч постерів з Psy по США.

У рекламі Wonderful Pistachios раніше знімалися такі знаменитості, як Снуп Догг або актор-карлик Джейсон Акунья (також відомий як Wee-Man), а також з'являлися вигадані персонажі - від Сімпсонів до жабеняти Керміта. Кожен із персонажів представляє свій спосіб відкрити і з'їсти фісташку.

Хіт південнокорейського репера Psy "Gangnam Style" вийшов у липні 2012 року. До кінця року кліп подолав відмітку в один мільярд переглядів на YouTube, встановивши абсолютний рекорд. За минулі півроку свої версії "Gangnam Style" представили кілька десятків відомих людей - від генсека ООН Пан Гі Муна і китайського художника Ай Вейвей до Мадонни і британського прем'єра Девіда Кемерона.

Матч за Суперкубок з американського футболу є головною спортивною подією року в США, а його трансляція - головним телевізійним подією. Щорічно вона збирає біля екрану кілька десятків мільйонів глядачів. Незважаючи на те, що вартість секунди ефірного часу Super Bowl може перевищувати 100 тисяч доларів, компанії б'ються за рекламні слоти і спеціально готують оригінальні ролики, що запам'ятовуються . Як правило, згодом ролики для Super Bowl стають лауреатами численних рекламних премій.

У 2013 році матч за Суперкубок відбудеться 3 лютого в Новому Орлеані.

Зараз ви читаєте новину «Репер Psy знявся в рекламі фісташок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути