вівторок, 18 грудня 2012 14:35

YouTube презентував рейтинг найпопулярніших відео року в стилі Gangnam Style

YouTube презентував рейтинг найпопулярніших відео року в стилі Gangnam Style
Фото: theinspirationroom.com

Відеохостинг YouTube випустив ролик, що розповідає про найпопулярніші відео 2012 року. Ролик знятий у вигляді пародії на кліп "Gangnam Style" південнокорейського репера PSY, який став найпопулярнішим за всю історію хостингу всього за кілька місяців.

У підсумковому відео знялися герої роликів, які увійшли до топ-10 YouTube за підсумками року. На першому місці стоїть власне "Gangnam Style", а слідом іде кавер-версія пісні "Somebody That I Used to Know", виконана вп'ятьох на одній гітарі. На третьому місці - 30-хвилинний вірусний фільм "KONY 2012", націлений на припинення конфлікту в Уганді.

На четвертому місці в топ-10 виявився кліп "Call me maybe", пародія на який також увійшла до ролик, знятий YouTube за підсумками року.

У списку відео, що показали найбільше зростання за 2012 рік, виявилися "реп-баттл" Барака Обами і Мітта Ромні, розстріл ноутбука залежною від Facebook дочки її батьком, стрибок парашутиста Фелікса Баумгартнера з висоти в 38 кілометрів та інші відео.

Зараз ви читаєте новину «YouTube презентував рейтинг найпопулярніших відео року в стилі Gangnam Style». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути