середа, 08 лютого 2012 14:04

Раян Рейнольдс прийшов на прем'єру свого фільму без нової коханої
15

Дензел Вашингтон
Фото: Фото: Reuters
Актори Дензел Вашингтон і Раян Рейнольдс
Співачка Ашанті
Дензел Вашингтон зі своєю дружиною Паулеттою

Вчора в Нью-Йорку пройшла прем'єра фільму "Код доступу "Кейптаун" (Safe House). Головними героями дії, стали, звичайно, виконавці провідних ролей Раян Рейнольдс і Дензел Вашингтон.

У картині вони зіграли антагоністів, агентів ЦРУ (один - колишнього, інший - діючого), яким доводиться згуртуватися в боротьбі зі злом, але на червоній доріжці артисти являли рідкісну єдність, відпускаючи жарти, поки фотографи клацали спалахами.

Рейнольдс зізнався, що грати з таким досвідченим актором, як Вашингтон для нього було особливо хвилююче

"Працюючи з таким професіоналом, ти дуже багато чому вчишся. Дензел приніс на майданчик справжню військову дисципліну, з якою я, наприклад, раніше не стикався. Напевно, у нього це в крові", - поділився Рейнольдс.

Дензела, до речі, супроводжувала дружина Паулетт, а ось Рейнольдс, на жаль, з'явився без своєї коханої Блейк Лайвлі. Втім довго сумувати йому не довелося: Віра Фарміга, його колега по фільму, заразила його і всіх присутніх своїм гарним настроєм.

Вона на прем'єру теж прийшла не одна, а з молодшою сестрою Таіссою, яка нещодавно прославилася роллю в серіалі "Американська історія жахів".

Зауважимо, на екрани України фільм виходить завтра, 9 лютого.

Зараз ви читаєте новину «Раян Рейнольдс прийшов на прем'єру свого фільму без нової коханої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути