субота, 17 липня 2021 13:44

Раптово та назавжди: "холостячка" Мішина оголосила про розрив з Еллертом
6

Акторка та героїня першого сезону "Холостячки"32-річна Ксенія Мішина заявила про розрив стосунків із шоуменом 34-річним Олександром Еллертом.

Про це зірка серіалу "Кріпосна" написала в Instagram, заборонивши коментувати допис.

"Це сталося раптово і назавжди. Розуміння того, що людина більше не повинна мати ніякого відношення до мого життя. Ми більше не пара, це моє остаточне рішення. Я довго займаюся своїм духовним життям, працюю зі своїми емоціями, вчуся любити та приймати любов, вчуся радикальному прощенню цього світу, але сьогодні я зрозуміла, що зраджувати себе і свого сина більше не можу. Це кінець", - написала вона.

Що стало причиною розриву, Мішина не повідомляє. Водночас зазначає, що якби писала книгу про цей період свого життя, на неї б зняли драму.

Еллерт після заяви Мішиної опублікував неоднозначний скріншот, де пояснюється, що таке драма. Публікацію гуморист підписувати не став.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Шанувальники пари не можуть повірити в їхній розрив. Дехто припускає, що Еллерт і Мішина вирішили розіграти фанатів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ксенія Мішина в купальнику сексуально повигиналася на яхті в Криму

Чутки про те, що Мішина розірвала стосунки з переможцем проєкту "Холостячка" Еллертом давно обговорюють у мережі. Приводом стало те, що акторка видалила майже всі спільні фото з обранцем та відписалася від гумориста в Instagram.

Зараз ви читаєте новину «Раптово та назавжди: "холостячка" Мішина оголосила про розрив з Еллертом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути