неділя, 18 квітня 2021 16:31

Більше не Сашина: з'явилися чутки про розрив стосунків "Холостячки" Мішиної з Еллертом

Чутки про те, що головна героїня шоу "Холостячка", акторка Ксенія Мішина розірвала стосунки з переможцем проєкту Олександром Еллертом обговорюють у мережі. Приводом стало те, що зірка серіалу "Кріпосна" видалила майже всі спільні фото з обранцем та відписалася від гумориста в Instagram.

Також спостережливі фанати помітили, що на святкуванні дня народжена сина знаменитості Платона не було ні Олександра, ні його доньки Елі. Про це вони о пишуть в коментарях до допису про свято.

Автор: instagram.com/misha.k.ua
  Головна героїня шоу "Холостячка", акторка Ксенія Мішина відсвяткувала день народження сина Платона. На святі не було ні обранця зірки,  гумориста Олександра Еллерта, ні його доньки Елі
Головна героїня шоу "Холостячка", акторка Ксенія Мішина відсвяткувала день народження сина Платона. На святі не було ні обранця зірки, гумориста Олександра Еллерта, ні його доньки Елі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Холостячка Мішина заговорила про непрості стосунки

"А тепер всі дружно схрестили пальці в надії, що Мішина все ще Сашина", "Де Еллерт?", "Схоже, що казка закінчена... Ну що ж... Шкода", "А де Саша?Я так розумію, що ініціаторка розриву, якщо він таки стався, Мишина, а не Еллерт", - пишуть прихильники зірки.

Вона на питання не відповідає. Зі свого боку, Еллерт залишив у фотоблогу знімки з коханою. Також у шапці профілю сценариста студії "Квартал 95" сторінка Ксенії досі є та доповнена смайликом у вигляді зеленого серця.

18 грудня відбувся фінал шоу "Холостячка", де українська актриса Ксенія Мішина вибрала сценариста студії "Квартал 95" Олександра Еллерта. З того часу пара не розлучалася. Другим фіналістом шоу був бізнесмен Олексій Тригубенко.

Зараз ви читаєте новину «Більше не Сашина: з'явилися чутки про розрив стосунків "Холостячки" Мішиної з Еллертом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути