Ексклюзиви
середа, 07 червня 2023 17:57

П'ять переломів і черепно-мозкова: постраждалий у "п'яній" ДТП розказав, як його "кинув" Ступка

Чоловік, який постраждав у ДТП з вини актора Остапа Ступки, розповів про отримані травми та про поведінку актора.

Потерпілий Ярослав розповів, що Ступка не дотримався обіцянки. Чоловік заявив, що отримав серйозні травми внаслідок аварії. Три дні перебував у реанімації, пише ТСН.

Наразі чоловік проходить тривалий курс реабілітації.

"У мене травма правої стопи, п'ять переломів. Мені туди закрутили шурупи, пластину поставили. Стопа постраждала. Черепно-мозкова травма, тяжкий крововилив у голову був. У животі був крововилив, півтора літра втрата крові була, органи деякі трішки полопалися, але всі на місці залишилися", – розповів постраждалий.

Автор: Телеграф
  Аварія у Києві з Остапом Ступкою
Аварія у Києві з Остапом Ступкою

У залі суду, який відбувся 6 квітня, Ступка обіцяв надавати потерпілому допомогу. Ярослав розповів, що актор навідав його у лікарні лише через тиждень. Деякі кошти за лікування актор повернув чоловіку. В сумі це близько 20 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збитий стовп і пом'яте авто: п'яний батько прийшов забирати нетверезого сина

"Я заплатив за операцію, під час якої мені вставляли шурупи титанові. Сума була 18 тисяч. Пізніше він мені їх віддав. Ще декілька разів він мені деякі препарати купував, це до двох тисяч гривень. Більше він нічого не купував. А в мене ще буде одна операція. У всіх, які я проходив після лікарні, процедурах, він не брав жодної участі. Про подальше лікування після лікарні він не цікавився", – додав Ярослав.

Автор: suspilne.media
  Остап Ступка у залі суду
Остап Ступка у залі суду

Чоловік також розповів, що Ступка обіцяв відшкодувати кошти за понівечене авто. Утім, грошей так і не побачив.

"Він мені їх "повертав" двічі, але так і не повернув. Це мало відбутися під розписку, що я забираю кошти за автомобіль. Тобто що претензій щодо автомобіля у суді від мене не буде. Вийшло так, що він повертав-повертав, а потім припинив повертати", – резюмував Ярослав.

Ступка напідпитку влаштував аварію у центрі Києва. ДТП сталася 4 квітня у Голосіївському районі. Авто Ступки Range Rover влетіло в Mitsubishi, яке було припарковано на зупинці. Машина, за кермом якої перебував актор у стані сильного алкогольного сп'яніння, протаранила легковик, де на момент аварії сидів 38-річний чоловік. З численними травмами потерпілого негайно госпіталізували, а Ступку затримали на місці.

6 квітня суд відправив Ступку під нічний домашній арешт на 60 діб.

7 червня суд продовжив Ступці запобіжний захід. Актор ще два місяці перебуватиме під нічним домашнім арештом.

Зараз ви читаєте новину «П'ять переломів і черепно-мозкова: постраждалий у "п'яній" ДТП розказав, як його "кинув" Ступка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути