середа, 29 квітня 2009 12:30

Пугачова упевнена в перемозі Лободи на Євробаченні

Пугачова упевнена в перемозі Лободи на Євробаченні
Днями переможниця українського відбору "Євробачення-2009" Світлана Лобода взяла участь в концерті, присвяченому дню народження Алли Пугачової та презентації в Україні радіо "АЛЛА", який пройшов в Києві в рамках прощального туру співачки.

Світлана виконала шлягер "Свеча горела" з репертуару іменинниці, подарувала примадонні величезний букет троянд. А наприкінці заспівала свою конкурсну пісню "Be my Valentine"(вона ж "Anti-Сrisis Girl"). Було помітно, як Примадонні сподобався виступ київської співачки. АБ пританцьовувала на своєму місці, а потім дуже активно аплодувала.

- Здається, я тепер знаю, в якій країні пройде "Євробачення" наступного року", - прокоментувала виступ Світлани Алла Пугачова.

- Мені дуже приємно це чути саме від Алли Борисівни, тому що я виросла на її піснях, - поділилася Світлана Лобода. - Пам"ятаю, як використовувала фен замість мікрофону, коли сушила волосся - співала в нього пісні Алли Борисівни... А конкурс в естрадно-циркову академію я пройшла, завдяки своєму виконання пісні "Мэри", так що сміливо можу сказати, що Алла Борисівна відкрила мені дорогу в світ шоу-бізнесу.

Після вдалого виступу на вечірці "Євробачення-2009" в Лондоні й успіху в Амстердамі Світлана Лобода, на думку букмекерів, вийшла на четверте місце в списку головних претендентів на перемогу в європейському конкурсі. Також згідно з букмекерськими спискам співачка легко пройде півфінал, який відбудеться 14 травня в Москві в СК "Олімпійський".

Тим часом, виступити на Євробаченні в Москві була запрошена українська співачка Руслана. Її, як переможницю 2004 року, запросили виступити організатори конкурсу.

За матеріалами КП, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Пугачова упевнена в перемозі Лободи на Євробаченні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути