середа, 29 квітня 2009 09:33

Руслана співатиме на Євробаченні-2009

  Руслана під час виступу на Євробаченні-2004
Руслана під час виступу на Євробаченні-2004
10 травня відбудеться урочиста церемонія відкриття пісенного конкурсу "Євробачення-2009". На вечірку до Москви приїдуть 42 делегації країн-учасниць конкурсу, їхні фанати і журналісти. Від України, звісно, буде Світлана Лобода зі своєю командою. Але, як виявилось, не тільки!

В рамках святкового концерту на сцені Євробачення заспіває і наша Руслана. Її, як переможницю 2004-го року, запросили виступити організатори.

А відкриє цей музичний парад переможців і лауреатів конкурсу справжня легенда "Євробачення" - найперша переможниця конкурсу Ліс Ассіа зі Швейцарії. Вона виступить з тією самою піснею, яка допомогла їй виграти конкурс в 1956 році. Крім того, будуть представлені унікальні кадри хроніки "Євробачення" 1956 року.

Між тим, в опитуванні європейських журналістів кліп Лободи отримав найбільшу кількість голосів. Вони відзначили оригінальність, динаміку і насиченість відео, створеного арт-продюсером Світлани Лободи і постановником її виступу Аланом Бадоєвим.

Український кліп отримав 19,4% голосів. На один відсоток від нього відстала Польща, третє місце з результатом 17,3% зайняла Іспанія.

За матеріалами E-motion.com.ua, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Руслана співатиме на Євробаченні-2009». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути