четвер, 28 березня 2013 16:59

Продюсер Альоші влаштовує собі вихідні заради нової дівчини

Продюсер Альоші влаштовує собі вихідні заради нової дівчини

Продюсер співачки Альоші Вадим Лисиця запевняє, що не треба вкладати багато грошей в артиста, якщо він красивий від природи, та ще й талановитий. Про це він розповів в коментарі Gazeta.ua.

"Якщо людина талановита і вміє співати, то в неї нічого вкладати не треба. Артист складається із таланту і працездатності. От наприклад Альоша без грошей і продюсера стала відомою. Я теж не відразу став відомим. До Києва приїхав із 50-ма гривнями в кишені. Довго не міг знайти роботу. З того часу пройшло десять років. Знайшлися ж якісь можливості щось заробити. І не було в нас ніяких спонсорів. А щодо того, скільки грошей треба вкладати в зовнішність артиста, то якщо він гарний від природи, нічого не треба. А є крокодили, яких треба фарбувати постійно. Це вже дорожче, але не 10 тисяч доларів. Менше", - зауважує Лисиця.

Зараз до нього часто звертаються учасники різних талант-шоу. Відбирає він їх за інтуїцією.

"Знаєте є таке шосте відчуття інтуїція. Бо людина розказує те, що ти хочеш від неї почути, часто показують якісь свої результати, але щось в нас не йде контакт. Хоча спілкуємось прекрасно на різні теми, але робочого моменту немає", - запевняє Вадим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ім'я синові Альоші даватиме батько дитини

Окрім Альоші Лисиця допомагає Потапу і Насті, Віталіку Козловському, групі "Время и Стекло".

"Мене на всіх вистачає. Як бачите живий-здоровий, все нормально, пісні вчасно виходять. Коли не було коханої дівчини — не дозволяв собі навіть вихідних. А от зараз вже є заради кого відпочивати", - зауважив продюсер.

Зараз ви читаєте новину «Продюсер Альоші влаштовує собі вихідні заради нової дівчини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути