середа, 01 серпня 2012 17:56

Альоша більше любить відпочивати у Карпатах

Альоша більше любить відпочивати у Карпатах
Співачка не дуже любить воду фото: novynar.com.ua

Співачка Альоша любить засмагати лише ввечері. Від захисних кремів уже давно вирішила відмовитися. Стверджує, вони псують засмагу, повідомляє ТСН.

"Вранці я люблю поспати, як всі творчі люди, я думаю. Я люблю вечірню засмагу, коли сонце уже не таке пекуче. Ти можеш і скупатися, і трошки отримати ультрафіолету, що залишився. Без усіляких кремів, всіляких засобів для засмаги чи проти засмаги. Вони просто роблять засмагу не таку натуральну", - розповіла співачка в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Довго лежати на сонці Альоша не любить. Зізнається, її відразу тягне встати та пройтися або пограти у волейбол. Та й загалом любить активний відпочинок, а замість моря віддає перевагу гірським річкам.

"Чесно зізнаюся, люблю більше гори, полонини, озера якісь, водоспади, там де свіже повітря і менше руху, як у місті завжди, як на пляжах завжди. Поки що Карпати, я не знайшла поки що заміни", - наголосила артистка.

Плавати Альоша теж навчалася в екстремальних умовах. Їй тоді було 12.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Альоша розійшлася із Лисицею через нового хлопця

"Мене вивезли спробувати на водних лижах покататися. Я доїхала на тих лижах до середини річки і там мене кинули. У мене не було вибору і я так як собачка до того берега. Зараз я вмію і так як собачка і звичайно, можу і на спині", - наголосила вона.

Проте воду, за словами співачки, вона все ж таки недолюблює. Пояснює це тим, що має особливий організм.

"У мене такий рефлекс, коли переді мною дуже багато води, або я відчуваю якісь бризки, я починаю задихатися. Я повинна знати, що тут у мене чисте повітря, тут немає ніякої води, що я її не вдихну", - зізналась Альоша.

Зараз ви читаєте новину «Альоша більше любить відпочивати у Карпатах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути