четвер, 06 лютого 2020 22:46

Притула поділився враженнями від роботи барменом

Притула поділився враженнями від роботи барменом
Досвідом бармена Притула не обмежився. Фото:inlviv.in.ua

6 лютого професійне свято відзначають бармени.

Шоумен та ведучий Нового каналу Сергій Притула також підробляв барменом і поділився враженнями про той час, пише showbiz.org

"З рідного Збаража пріїжджав у Тернопіль о 7:20. О 8:00 заклад відчинявся. До цього часу я розігрів всі кавові апарати та провітрив приміщення. Кафе розташоване на вузенькій вуличці Коперника, яка заповнювалась ароматом кави. Люди йшлі на ці пахощі, і о 7:30 вже стояли під дверима. Відвідувачі вранці пили каву та читали газети. Там була неймовірна атмосфера. Я просто "купався" в цій роботі - каже Сергій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Де бурятскіє танкісти?!" - Притула відповів Ломаченку на відео зі спецназом Росії

Досвідом бармена Притула не обмежився. У студентські роки він поїхав в Лондон. Там влаштувався на посаду дженерал есістента.

"Словом, був старший, куди пошлють. Мив посуд, підлогу та вікна і прибирав зі столів. Керівник постійно казав: зробиш одне - не стій без діла. Бери й роби інше", - розповів шоумен.

6 лютого відзначають Міжнародний день бармена. "Людина за барною стійкою" – так дослівно перекладається "бармен" з англійської мови. Тут важливо все – досвід, інтуїція, майстерність, манери і вміння бути тонким психологом. Дату свята вибрано невипадково - 6 лютого відзначається День святого Аманда. Це апостол, покровитель виноробів, пивоварів, торговців.

Зараз ви читаєте новину «Притула поділився враженнями від роботи барменом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути