понеділок, 27 серпня 2012 13:55

Принца Гаррі можуть позбавити титулу через "голі" фото

Принца Гаррі можуть позбавити титулу через "голі" фото
Можна припустити, що на батьківщині на хлопця чекає досить холодний прийом Фото: lenta.ru

Ось уже кілька днів пікантні фотографії принца Гаррі з цікавістю розглядають мільйони користувачів Інтернету по всьому світу. Ось до чого доводять ігри в більярд на роздягання.

Як відомо, напередодні в Мережі з'явилися скандальні фото, на яких престолонаслідник зображений голяка. Знімки були зроблені на вихідних в одному з готелів Лас-Вегаса, куди Гаррі пішов відпочивати після закінчення Олімпіади-2012.

За даними преси, хлопець разом з друзями влаштував вечірку в готелі, познайомився з кількома дівчатами і запросив всю веселу компанію в свій номер люкс. Там молоді люди вирішили зіграти пару партій у більярд на роздягання, і Гаррі сильно не щастило. Через кілька днів пікантні знімки невдачливого гравця з'явилися майже у всіх таблоїдах. Розгорівся скандал. І тепер принц змушений у терміновому порядку повернутися додому.

Можна припустити, що на батьківщині на хлопця чекає досить холодний прийом. Англійська преса вже засудила витівки члена королівського сімейства, деякі видання запропонували позбавити його титулу, інші наполягають на позбавленні звання капітана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принцу Гаррі запропонували 10 мільйонів за зйомки в порно

А юристи принца Чарльза, батька Гаррі, вже попередили місцеву пресу, що за публікацію скандальних фотографій будуть пред'явлені судові позови за порушення приватного життя. Представник Кларенс-хауса попросив проявити повагу, оскільки знімки, очевидно, були зроблені без відома Гаррі.

Зараз ви читаєте новину «Принца Гаррі можуть позбавити титулу через "голі" фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути