Ексклюзиви
понеділок, 26 вересня 2011 17:25

Принц Вільям назвав Єлизавету II приголомшливою жінкою

Принц Вільям назвав Єлизавету II приголомшливою жінкою

Журналіст Роберт Хардман набрався сміливості написати книгу Our Queen ("Наша королева"), яка надійде у продаж на наступному тижні. Видавці ретельно приховують подробиці, що містяться в потенційному бестселері. Проте відомо, що про королеву з Хардманом погодився поговорити один з престолонаслідників.

"Вона не переживає з приводу своєї популярності, - розповів принц Вільям письменнику про свою бабусю. - Вона не дуже піклується про обличчя монархії. Але вона завжди готова подати приклад. Як вона каже, це її обов'язок. І вона використовує своє становище в першу чергу на благо країні".

Наступного року Єлизавета II відзначить 60-річний ювілей свого перебування на престолі. Вона стала королевою в 1952 році, у віці 26 років.

Вільям описує Її Величність як "приголомшливу" жінку. При цьому він зазначає, що для нього вона залишається в першу чергу бабусею. Чуйною і дбайливою. Готовою завжди допомогти онукам і дати їм мудру пораду.

За словами герцога Кембріджського, після оголошення про його заручини з Кейт Міддлтон стався цікавий випадок. Переглядаючи списки запрошених на весілля, він нарахував 777 людей - високопоставлених чиновників, мерів британських міст - і практично нікого, з ким принц був би знайомий особисто. Тоді він зателефонував королеві і поцікавився: "Невже мені доведеться приділити всім їм увагу?". "Ні. Це твоє весілля. Ти почнеш його з друзями, а потім підеш, коли це дозволять правила етикету", - відповіла Єлизавета II.

На квітень 2011 року статок Єлизавети II оцінювався в 500 мільйонів доларів. Журнал Forbes не включав королеву в списки найбагатших людей світу, оскільки значну частину її статку становила нерухомість королівського двору Великої Британії.

Зараз ви читаєте новину «Принц Вільям назвав Єлизавету II приголомшливою жінкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути