Ексклюзиви
вівторок, 30 серпня 2011 16:30

Старший садівник Єлизавети II буде жити в її замку

Старший садівник Єлизавети II буде жити в її замку

У шотландській резиденції британської королеви Єлизавети II, замку Балморал, відкрилася вакансія старшого садівника. Про це повідомляє агентство Associated Press. Умови роботи включають проживання на території замку, який знаходиться в особистій власності королеви.

У тексті вакансії йдеться, що адміністрації замку потрібен співробітник з високим рівнем самомотивації, що володіє навичками менеджменту і не потребує вказівок керівництва. Сума доходу не уточнюється.

Площа маєтку складає 50 тисяч акрів (більше 200 квадратних кілометрів). Замок розташований на березі річки Ді в Абердінширі. Протягом літнього сезону він відкритий для відвідування туристами.

Замок був придбаний у власність королевою Вікторією в 1848 році. На сайті Балморала підкреслюється, що впродовж півтора століть королівська сім'я ретельно оберігала як природу маєтків, так і пам'ятники архітектури, розташовані на території замку.

Британська королівська сім'я змушена ретельно підходити до відбору персоналу в резиденціях, оскільки кілька разів журналісти влаштовувалися на роботу покоївок, садівників та водіїв під виглядом звичайних шукачів, а потім публікували репортажі про побут резиденцій.

Зараз ви читаєте новину «Старший садівник Єлизавети II буде жити в її замку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути