вівторок, 17 травня 2011 17:18

Між Джонні Деппом і Єлизаветою ІІ знайшли родинний зв'язок

Між Джонні Деппом і Єлизаветою ІІ знайшли родинний зв'язок

Британський фахівець з генеалогії Нік Барратт знайшов у голлівудського актора Джонні Деппа зв'язок з англійською королівською родиною, пише The Daily Mirror. Вчений, зокрема, стверджує, що артист і нинішня королева Великої Британії Єлизавета II мають спільного предка по чоловічій лінії (за словами Барратта, він є обом дев'ятнадцатиюрідним дідом).

Як розповів Барратт, коли він займався вивченням родоводу Джонні Деппа, він виявив, що одна із сімейних гілок актора сягає французьких гугенотів і знатних англійців.

На думку фахівця з генеалогії, актор є далеким родичем лорда - головного судді відділення королівської лави Високого суду правосуддя Вільяма Гаскойна, який служив за часів правління короля Англії Генріха IV. Гаскойн був одружений з Маргарет Персі, яка, у свою чергу була дочкою третього графа Нортумберленда Генрі Персі, і була нащадком родини короля Едварда III.

При цьому Нік Барратт зазначає, що не може надати стовідсоткових доказів того, що Депп може вважатися родичем Єлизавети II.

Зокрема, він вказує на брак інформації про одне з відгалужень генеалогічного древа Деппа. Мова йде про незапротокольований шлюб між Річардом Дентоном з Йоркширу (він був батьком американського колоніста Деніела Дентона) і Хелен Віндебанк, укладеий в першій половині 1600-х років. Пара переїхала до США, де Дентон став одним із засновників пресвітеріанської церкви. Зі слів Барратта випливає, що саме Дентон і Віндебанк відповідальні за зв'язок родичів Деппа з королівською родиною, однак повного підтвердженням цього знайти не вдається.

Джонні Депп народився в 1963 році в місті Оуенсборо, штат Кентуккі. Батько актора був інженером-будівельником, а мати працювала офіціанткою.

Зараз ви читаєте новину «Між Джонні Деппом і Єлизаветою ІІ знайшли родинний зв'язок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути