Ексклюзиви
середа, 27 липня 2011 12:12

Єлизавета II у своїй книзі відповіла на питання дітей
8

Фото: Фото: Reuters

Нещодавно у світ вийшла книга для дітей, яку випустила королева Великобританії Єлизавета II.

Основою книги стали питання, які надсилали їй діти з усього королівства. У барвистій книжці "Чи носить королева корону в ліжку?" на 32-х сторінках дітей знайомлять з розпорядком дня британської королеви.

Головними героями стала пара допитливих дітей, які досліджують Букінгемський палац і його околиці, їх супроводжує лакей і собачки породи коргі. З початку книги йде роз'яснення щодо поведінки підлітків і того, що вони повинні робити, коли зустрічаються з королевою.

Так згідно з етикетом, чоловіки й хлопчики повинні вітати її величність, схиливши голову, а жінки й дівчата повинні присідати в реверансі, пишеться в книзі. Звернення до королеви спочатку має починатися виключно словами "Ваша величність", а в подальшій бесіді слід використовувати звернення "мем".

Крім цього, книга розповідає про те, що в Букінгемському палаці нараховано 650 кімнат, а королівські собаки - Монті, Ліннет, Сидр, Віллоу, Вулкан, Кенді і Холлі супроводжують Єлизавету II всюди, навіть подорожують з нею в її літаку.

Зараз ви читаєте новину «Єлизавета II у своїй книзі відповіла на питання дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути