пʼятниця, 11 травня 2012 10:24

Принц Чарльз тимчасово став ведучим прогнозу погоди

Принц Чарльз тимчасово став ведучим прогнозу погоди
Престолонаслідник відвідав штаб-квартиру шотландського відділення BBC в Глазго Фото: кадр телеканала BBC

Спадкоємець британської корони принц Чарльз провів випуск прогнозу погоди на телеканалі BBC Scotland. Це сталося під час візиту принца в штаб-квартиру шотландського відділення BBC в Глазго.

Ведуча "з радістю" представила глядачам "нового члена метеорологічної команди телеканалу" і попросила "його високість" приступити до розповіді про погоду в Шотландії.

"Його високість" в цей момент був помітно спантеличений, намагаючись розібратися, як саме працює пульт, за допомогою якого ведучі перемикають картинку за своєю спиною. Швидко зрозумівши принцип роботи апарату, він почав жваво зачитувати текст, змінюючи по ходу розповіді картинку.

Добравшись до пасажу про сніг в горах і "ймовірність невеликих шквалів" над Белмором, принц вигукнув: "Хто, чорт забирай, писав цей текст?". Люди, які стояли за кадром, посміялися.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Метровий Шалам-Балам оселився на стіні будинку принца Чарльза

В останні дні в Шотландії встановилася нехарактерна для середини травня погода: в найближчі дні температура не перевищить 8 градусів за Цельсієм. Повідомивши підданим, що на них чекає "холодна і волога" погода, спадкоємець престолу зауважив: "Слава богу, це не вихідний!"

Зараз ви читаєте новину «Принц Чарльз тимчасово став ведучим прогнозу погоди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути