вівторок, 14 липня 2020 13:56

"Збудували теплицю", — Тоня Матвієнко розказала про життя на карантині

"Збудували теплицю", — Тоня Матвієнко розказала про життя на карантині
Фото: instagram.com/tonya_matvienko

Під час карантину співачка Тоня Матвієнко давала онлайн концерти, вирощувала зелень й збудувала із чоловіком теплицю.

"На чутки про карантин відреагувала двояко: і вірила, і не вірила. Але тримала себе в руках. Звісно, що слідкувала за новинами. А коли оголосили офіційно — думала, що це все не насправді і продовжувала планувати свою гастрольну діяльність. Як виявилось — дарма. Весною, коли оголосили карантин, я почала висаджувати розсаду: розмарин, укроп тощо. А з Арсеном ми навіть теплицю збудували", — розповідає співачка Gazeta.ua.

"Наша велика творча родина також втратила роботу. І я, і мама (Ніна Матвієнко – Gazeta.ua), і Арсен — усі ми гастролюючі артисти. Втративши концерти, ми втратили і заробіток. Але як казала мама: "Слава Богу, є пенсія". Особисті заощадження також стали в нагоді",— додала Матвієнко.

Майже весь час під час вимушеної самоізоляції співачка витрачала на побут та інші домашні справи.

"Але творчості не залишала: проводила різноманітні онлайн-концерти та давала інтерв'ю. Саме так і тримала себе у формі", — поділилася вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці не вірять офіційній інформації про коронавірус

"Карантин для всієї її сім'ї став особливим моментом, який зблизив усю родину та пішов на користь. Це була своєрідна зупинка в часі, таке собі перезавантаження. Час ніби зупинився. І саме у цей період треба подумати, з одного боку, над високими матеріями, з іншого — над доволі простими. Приділити час собі, дітям і батькам. Напевно, цей період нам даний для морального переосмислення. Саме так я його прийняла",- додала Антоніна Матвієнко.

Під час карантину у співачки й письменниці Ірени Карпи з'явилося нове хобі - випічка. До цього ніколи в житті вона не готувала десертів.

Зараз ви читаєте новину «"Збудували теплицю", — Тоня Матвієнко розказала про життя на карантині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути