Ексклюзиви
понеділок, 06 липня 2020 17:27

"Ледве скинула зайві кілограми" - Ірена Карпа розповіла, як карантин змінив її життя

Автор: Instagram
  Під час карантину письменниця Ірена Карпа завершила роботу над книжкою "Як виходити заміж стільки разів, скільки захочете". Також дописала серію оповідань для аудіоформатів
Під час карантину письменниця Ірена Карпа завершила роботу над книжкою "Як виходити заміж стільки разів, скільки захочете". Також дописала серію оповідань для аудіоформатів

Під час карантину у співачки й письменниці Ірени Карпи з'явилося нове хобі - випічка. До цього ніколи в житті вона не готувала десертів.

"Випічка - це жахливе хобі. Я ніколи в житті не пекла й не робила десертів. А тепер я просто королева павлових, наполеонів, тірамісу й іншого смачного та некорисного. Ну його, таке хобі. Ледве вийшло скинути зайві кілограми", - сказала Ірена Карпа Gazeta.ua.

"Готувала я більше й натхненніше, ніж творила прекрасне і вічне. Але все ж таки на карантині завершила роботу над книжкою "Як виходити заміж стільки разів, скільки захочете". Також дописала серію оповідань для аудіоформатів. Вони кумедні, там є все: від маніяків і апокаліпсиса до спокійних морських елегій. За ними цікаво простежувати зміни мого психологічного стану під час карантину", - додала вона.

Також Ірена Карпа зізналася, що під час карантину найважче було з дистанційною школою.

"Домашні роботи ризикували серйозно попсувати мої стосунки з дітьми. В якийсь момент я махнула рукою і перестала їх контролювати: якось там вони ту домашку робили, а я більше не лізла. Наші стосунки вирівнялися. З чоловіком все було нормально, не бісив мене. Ми просто тихо працювали в окремих кімнатах", - розповіла письменниця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Карпа написала роман про українок у Парижі

"Через карантин я багато втратила, як і всі, хто працює у сфері культури й туризму. Навчальні курси, письменницьку резиденція для моїх студентів - усе довелося скасувати. І книжкові презентації та лекції в Німеччині, Голландії, Угорщині й Польщі також. Я вже мовчу про Україну, поїздку до якої чекала з нетерпінням. Намагаюся про це не думати. Вірю в те, що своїх читачів я зовсім скоро побачу, та ще й із новою книжкою", - додала вона.

Письменниця Ірена Карпа живе і працює в Парижі з 2015-го. 2 роки тому побралася із французьким інженером і музикантом Людовиком-Кирилом Требюше. Він - нащадок письменника Віктора Гюго. Познайомилися на вечері у спільного друга. Разом виховують 2 дітей Карпи від попереднього шлюбу.

Зараз ви читаєте новину «"Ледве скинула зайві кілограми" - Ірена Карпа розповіла, як карантин змінив її життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути