вівторок, 07 листопада 2017 18:52

Помічниця Трампа затьмарила його вишукану дружину
7

Хоуп Хікс
Фото: reuters
Хоуп Хікс
Меланія Трамп
Хоуп Хікс
Меланія Трамп

Закінчився прощальний банкет на честь Дональда Трампа, який вчора, шостого листопада, давав прем'єр-міністр Японії Сіндзо Абе. Цього разу головною зіркою вечора стала не Меланія Трамп. Першу леді і всіх інших затьмарила 29-річна Хоуп Хікс, помічниця Трампа і директор з комунікацій Білого дому.

Для званого вечора дівчина вибрала жіночу версію смокінга (жіночий брючний костюм зі смокінгом, Le Smoking, придумав Ів Сен-Лоран в 1966 році), і цей образ підкорив як гостей прийому, так і інтернет-користувачів.

Як тільки фотографії Хоуп розлетілися по мережі, люди тут же почали обговорювати, як чудово виглядає помічниця американського президента і як на її тлі тьмяніє перша леді. По-перше, всім сподобалося, як смокінг сидить на Хоуп, по-друге, образ визнали дотепним: надівши костюм в чоловічому стилі, дівчина, думають в мережі, пожартувала над маскулинністю самого Трампа і висміяла йогоскусистські висловлювання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меланія і Дональд Трамп показали свої ніжності корейцям

Цей образ схожий на кадр із серіалу "Пліткарка" (Gossip Girl) на зорі своєї модельної кар'єри дівчина знялася для книги The It Girl, спін-офф оригінальної літературної версії.

Хоуп повинна частіше виходити в світ і радувати своїх шанувальників яскравими образами. Правда, світське життя дівчині, яка кинула модельні терені заради блискучої кар'єри в PR, тепер не дуже цікаве.

Зараз ви читаєте новину «Помічниця Трампа затьмарила його вишукану дружину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути