Ексклюзиви
понеділок, 29 листопада 2010 09:07

Помер зірка комедій Леслі Нільсен

Помер зірка комедій Леслі Нільсен

У віці 84 років, у лікарні неподалік від свого будинку в місті Форт Лодердейл, помер відомий американський актор Леслі Нільсен. Останнім часом він багато хворів і проходив лікування від запалення легенів.

"Він просто заснув і помер. Він був по-справжньому гарною людиною. Він був дуже турботливим, завжди природним і трохи кумедним. У Нільсена було добре серце", - сказав племінник актора в одному з інтерв'ю для ЗМІ, додавши, що Леслі для нього був кращим другом.

Актор відомий своїми комедійними ролями у фільмах "Аероплан!" і "Голий пістолет". Канадець за походженням, Нільсен приїхав підкорювати Голлівуд в середині 1950-х років, будучи вже відомим драматичним актором в Нью-Йорку, де він грав у популярних телесеріалах.

Його високий зріст, виразне обличчя і багата міміка відразу зробили Нільсена одним з найбільш затребуваних голлівудських акторів, проте спочатку йому діставалися незначні ролі.

Актор продовжував активно зніматися, незважаючи на похилий вік. Останній фільм за його участю, "Дуже страшне кіно - 5 "повинен вийти в прокат у 2011 році.

Нагадаємо, у ніч на понеділок, 22 листопада, у віці 82 років помер зірка багатьох комедій, відомий французький кіноактор Жульєн Гійомар.

BBC/ kp.ru

Зараз ви читаєте новину «Помер зірка комедій Леслі Нільсен». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути