понеділок, 11 січня 2021 23:46

Повністю оголена Валерія Крук млосно вигиналась на ліжку
4

Валерія Крук приголомшує відвертими світлинами
Фото: Instagram.com
Валерія Крук приголомшує відвертими світлинами
Валерія Крук приголомшує відвертими світлинами
Валерія Крук приголомшує відвертими світлинами

"Книги чи серіали?", - запитала своїх підписників в Instagram, фітнес-модель і телеведуча 41-річна Валерія Крук. При цьому зірка опублікувала знімок, на якому вона повністю оголена млосно вигинається на ліжку.

Валерія запевнила, що їй шкода витрачати час на перегляд телесеріалів. До того ж, вона вважає, що якісної продукції зараз мало.

"Об'єктивно гідних мало. Я дуже вимогливий критик, багато вимагаю і очікую. Для мене важливо, щоб кіно було наповнене сенсом, філософією, залишало відчутний післясмак і змушувало задуматися, ціную діалоги і тонкий гумор. А таких дуже мало, особливо останнім часом. І навіть супер актори не витягують сучасні сценарії", - написала Крук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ковбойському капелюсі й без ліфчика: Хоуп Біл вразила еротичною фотосесією

Натомість телеведуча навела кілька аргументів, чому варто читати книжки.

"Захоплення літературою дозволяє ефективно знімати стрес, збільшувати словниковий запас, розширювати кругозір, а також розвивати увагу, творчі здібності і емоційний інтелект. Присвячуючи час читанню, ми одночасно тренуємо найрізноманітніші відділи мозку: працюють зони, що відповідають за зорове сприйняття, мову, уяву, асоціативне мислення і емоції. Нервові волокна покриваються більш щільним шаром провідної речовини - мієліну, і це дійсно рятує від багатьох захворювань мозку, наприклад, від хвороби Альцгеймера", - додала модель.

На своїх ж світлинах зірка не посоромилась позувати в чому мати народила, демонструючи струнку фігуру і відсутність комплексів.

Фітнес-модель Валерія Крук тішить шанувальників пікантними фото на своїй сторінці в Instagram. Крук радить своїм підписникам вести здоровий спосіб життя.

Зараз ви читаєте новину «Повністю оголена Валерія Крук млосно вигиналась на ліжку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути