Ексклюзиви
вівторок, 10 травня 2011 19:27

Пол Маккартні подарував своїй нареченій обручку з діамантом за $ 650 тисяч

Пол Маккартні подарував своїй нареченій обручку з діамантом за $ 650 тисяч

Знаменитий британський музикант, екс-учасник групи "Бітлз", сер Пол Маккартні подарував своїй нареченій кільце, вартість якого близько 650 тисяч доларів, повідомляє новинний інтернет-портал про життя зірок шоу-бізнесу US Weekly.

Про намір Маккартні одружитися втретє стало відомо 6 травня. Новою обраницею 68-річного Маккартні виявилася 51-річна підприємниця з Нью-Йорка Ненсі Шевелл.

У неї за плечима двадцятирічний шлюб з американським юристом і політиком Брюсом Блейкменом. Сама вона є членом ради директорів транспортного управління Нью-Йорка, а також віце-президентом сімейної компанії.

Маккартні був одружений двічі. Його перша дружина Лінда померла від раку в 1998 році. Із другою дружиною, екс-моделлю Хізер Міллс, музикант зі скандалом розлучився в 2008 році після шести років шлюбу.

Деталі весілля поки не розголошуються.

Пара зустрічається протягом останніх чотирьох років. Пропозицію Маккартні зробив під час романтичної вечері при свічках, і папарацці вдалося сфотографувати кільце Шевелл, подароване нареченим.

Як відзначає видання, кільце дуже вражає, воно виконано в строгому класичному стилі з діамантовим каменем значного розміру і, скоріш за все, в оправі з білого металу. З чого саме зроблено кільце, видання не уточнює, проте ювеліри оцінили дорогоцінний предмет не менш ніж 650 тисяч доларів.

Місце, час та інші деталі майбутнього весілля поки не розголошуються.

Зараз ви читаєте новину «Пол Маккартні подарував своїй нареченій обручку з діамантом за $ 650 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути