понеділок, 12 листопада 2012 09:59

Пол Маккартні ледве уникнув авіакатастрофи

Пол Маккартні ледве уникнув авіакатастрофи
Випадок стався на початку травня, але відомо про нього стало лише зараз Фото: irishcentral.com

Легендарний музикант Пол Маккартні опинився на волосок від загибелі. Зірка разом із дружиною повертався додому на вертольоті, який ледь не розбився. Авіакатастрофи вдалося уникнути в останній момент.

Дивний випадок із сером Полом і його дружиною Ненсі Шевелл стався на початку травня, але відомо про нього стало лише зараз. Як повідомляється в доповіді, опублікованій Управлінням транспорту Великої Британії, пара поверталася в графство Східний Суссекс після презентації кулінарної книги The Meat Free Monday Cookbook, написаної знаменитістю разом зі своїми дочками. Почалася гроза, пілот спробував здійснити посадку, але прилади навігації дали збій.

Льотчик апарату Sikorsky S-76C фактично втратив контроль і ледь не врізався в дерева після збою висотоміра, який фокусувався на їхніх кронах, а не на землі. Чоловік буквально в останню секунду зрозумів, що сталася помилка, і перервав приземлення.

"Тільки в останній момент льотчик зрозумів, що сідає на верхівки дерев і різко підняв машину вгору, перебуваючи буквально на волосок від смерті", - повідомляється в доповіді. Через деякий час вертоліт приземлився в аеропорту Кента, за 25 км від дому Маккартні. Зараз вирішується питання про передачу справи в поліцію у зв'язку з необхідністю встановлення особи, відповідальної за неполадки приладів вертольота.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я сподіваюся, що ви залишитеся сильними" - Пол Маккартні підтримав Pussy Riot

Представник знаменитості повідомив журналістам, що чудово обізнаний про інцидент, але коментувати подію не має наміру.

Зараз ви читаєте новину «Пол Маккартні ледве уникнув авіакатастрофи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути