Ексклюзиви
четвер, 22 квітня 2010 17:53

Подружкою на весіллі у Наомі Кемпбелл буде наречена Абрамовича (ФОТО)

 

Російські таблоїди знову почали обговорювати церемонію одруження супермоделі Наомі Кемпбелл і мільярдера Владислава Дороніна. Як повідомляється, підготовка до святкування вже розпочата. І хоча запрошення ще не розіслані, зате подруга нареченої вибрана.

Ім"я подруги нареченої майбутнє подружжя оголосило на світській вечері, яка пройшла напередодні в одному з московських ресторанів. Виконувати відповідальну роль довірено світській левиці, дизайнеру та галеристці Дарині Жуковій.

"Не скажу, що ми довго мучилися з вибором подружки нареченої, - вимовив, піднімаючи келих, Доронін. - Ми давно дружимо з Дашею, вона прекрасна людина, талановитий дизайнер і віддана подруга. Отже саме вона буде поряд з Наомі на весіллі, на яке всі тут присутні запрошені".

Як розповіли в оточенні пари, Наомі та Даша подружилися давно: Чорна Пантера вже встигла побувати в маєтку Абрамовича на французькій Рив"єрі між Ніццою та Каннами, яке колись було резиденцією герцога і герцогині Віндзорських. Там Дарина влаштовувала світські прийоми ще до народження сина.

"Коли Наомі з Дашею в Москві, вони часто бачаться, у них на це, принаймні, є час, на відміну від їхніх чоловіків", - розповіли друзі Жукової.

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Подружкою на весіллі у Наомі Кемпбелл буде наречена Абрамовича (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути