пʼятниця, 19 березня 2010 12:39

Наомі Кемпбелл народить Дороніну спадкоємця в Москві

Наомі Кемпбелл народить Дороніну спадкоємця в Москві

Голлівудська подруга російського олігарха Владислава Дороніна Наомі Кемпбелл чекає на дитину. Бізнесмен і його 39-річна наречена вже вибрали елітну клініку в Москві, де чорношкіра секс-діва спостерігається під вигаданим прізвищем, щоб уникнути розголосу.

"Бачили лікаря, який відвідує дівчину в апартаментах на вулиці 1905 року, - розповіли сусіди зоряної пари, котрі побажали залишитися невідомими. - Хатня робітниця розповіла нам, що термін у неї невеликий, але лікар вже стежить за станом Наомі".

Лише небагато близьких друзів в курсі того, що відбувається, а сама Наомі прагне останнім часом не показуватися на людях, щоб не давати приводів для розмов.

"Влад і Наомі ухвалили рішення народжувати в Москві, але з іноземними фахівцями, - розповіли в оточенні пари. - Також у Наомі є особистий тренер з Америки, який займається з нею гімнастикою для вагітних. Фітнес-центр з великою кількістю відвідувачів топ-моделі тепер ні до чого, та вона і не з"являється там останнім часом".

Російські зірки, які спілкуються з чорношкірою принцесою, тактовно обходять тему її вагітності.

"Як я можу поширювати подібну інформацію про особисте життя моїх друзів? - стримано прокоментувала Аніта Цой, яка часто з"являється з Кемпбелл на добродійних акціях. - Я не буду нічого говорити. Хай про це розповість сама Наомі".

Life Showbiz

Зараз ви читаєте новину «Наомі Кемпбелл народить Дороніну спадкоємця в Москві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути