вівторок, 10 липня 2012 09:16

Після розставання з Ештоном Катчером дочки не спілкуються з Демі Мур

Після розставання з Ештоном Катчером дочки не спілкуються з Демі Мур
У будинку актриси тривають скандали фото: show.oboz.ua

Відтоді, як Демі Мур і Ештон Катчер оголосили про своє розлучення, пройшло вже більше ніж півроку. Тим не менш, дочки актриси від першого шлюбу з Брюсом Віллісом відмовилися спілкуватися з мамою.

Незважаючи на те, що Демі Мур пережила глибоку депресію і навіть лікувалася в клініці, свій стрес і злість продовжує переносити на дітей. Від душевних проблем зоряної мами страждають всі три дівчинки - Румер, Скаут і Талула.

Найстарша - 23-річна Румер Вілліс - спочатку як могла підтримувала Демі, але з часом і вона не витримала постійних нервових зривів матері.

"Дивно, але Демі досі не до кінця взяла себе в руки, - говорить джерело, близьке до сім'ї Демі. - Дівчата хочуть, щоб все це швидше закінчилося і їхня мама рухалася далі. Але в їхньому будинку тривають скандали".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Демі Мур закрутила новий роман

У свою чергу дівчата ще й загострюють ситуацію. Так, вони продовжують спілкуватися з Ештоном Катчером, що дуже дратує Демі. Не так давно в Мережу потрапили сенсаційні знімки, на яких папараці зафіксували таємну зустріч Катчера з Румер. Вони розмовляли сидячи в машині і вочевидь збиралися зберегти свою зустріч в таємниці: Ештон прикривав обличчя, а Румер навіть намагалася сховатися на задньому сидінні.

Зараз ви читаєте новину «Після розставання з Ештоном Катчером дочки не спілкуються з Демі Мур». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути