понеділок, 29 жовтня 2012 14:31

Пишні форми Крістіни Агілери зменшили для реклами парфуму

Популярна виконавиця Крістіна Агілера, яка буквально на весь світ проголосила, що їй подобається бути товстою, несподівано і радикально схудла. Однак виявилося, що співачка пострункішала виключно за допомогою фотошопу.

Тільки недавно популярна виконавиця Крістіна Агілера шокувала простих людей і фанатів, з'являючись на різних світських заходах в таких коротких сукнях, що численні шанувальники співачки буквально хапалися за серце. Наприклад, днями артистка вийшла на публіку в короткому фіолетовому вбранні, яке лише підкреслювало далеко неідеальну фігуру співачки. Крістіна без сорому крутилася перед камерами і навіть кокетливо підняла ніжку. Було помітно, що артистка абсолютно не соромиться свого тіла.

Однак злі язики не втрималися від коментарів, зазначивши, що у співачки моторошний целюліт, який не приховує навіть засмага. Причому нерівності у Крістіни виявилися навіть на тих місцях, де їх бути зазвичай не може, - на колінах і під ними. Завершувало кошмарну картину розпущене біляве волосся, на кінцях забарвлене у фіолетовий і рожевий кольори.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Ферджі та Агілера "лякали" костюмами з відкритими грудьми на Хеловін

І ось тут з'явилася сенсаційна новина, що Крістіна Агілера радикально схудла. Приводом для розмов став рекламний плакат, на якому виконавиця представлена зовсім худою, в ніжно-рожевого кольору сукні з чорною стрічкою, зав'язаною на бант. Агілера рекламує парфуми свого імені, слоганом до яких є слова: "Відчуй себе королевою". Шанувальники співачки вже було видихнули, зрадівши, що Крістіна нарешті взялася за розум і за фігуру, але не тут-то було.

Виявилося, що Крістіна на плакаті схудла не за допомогою жорстокої дієти або спортивних навантажень, а виключно завдяки фотошопу. Сама ж виконавиця все так само ратує за свій не дуже корисний спосіб життя і за свої зовсім не апетитні форми.

Зараз ви читаєте новину «Пишні форми Крістіни Агілери зменшили для реклами парфуму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути