Ексклюзиви
вівторок, 23 жовтня 2012 10:22

Крістіні Агілері пропонують рекламувати сайт знайомств для товстунів

Крістіні Агілері пропонують рекламувати сайт знайомств для товстунів
Співачці можуть заплатити $3 млн Фото: zvezdanutye.com

У популярної виконавиці Крістіни Агілери знайшли целюліт на колінах. Однак співачка з цього приводу зовсім не переймається. Між тим артистці запропонували три мільйони доларів, щоб вона стала обличчям сайту знайомств для людей з надмірною вагою.

Приваблива пропозиція надійшла Крістіні Агілері від переможниці програми "Топ-модель по-американськи" Вітні Томпсон. У минулому році вона запустила сайт знайомств для повних людей. Томпсон пояснила, що створила його для того, щоб люди з надмірною вагою не фокусувалися на своїй повноті, а намагалися зосередитися на веселощі і задоволенні від спілкування з іншими людьми з тими ж формами.

У підсумку Вітні Томпсон написала листа Крістіні Агілері, яка у своїй вазі знаходить лише радість, щоб та підтримала її починання. Кажуть, Томпсон запропонувала популярній виконавиці три мільйони доларів за співпрацю. У свою чергу Крістіна зобов'язана взяти участь у двох фотосесіях, чотирьох публічних виступах, і це не рахуючи появ на телебаченні та ефірів на радіо. Однак поки точно невідомо, чи прийняла пропозицію Агілера.

Між тим Крістіна Агілера в черговий раз вразила численних шанувальників і модних критиків своїм зовнішнім виглядом. Артистка вийшла на публіку в короткій фіолетовій сукні, яка лише підкреслювала неідеальну фігуру співачки. Крістіна без сорому крутилася перед камерами і навіть кокетливо підняла ніжку. Було помітно, що артистка абсолютно не соромиться свого тіла.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Крістіна Агілера пишається своєю пишною фігурою

Однак злостивці не втрималися від коментарів, зазначивши, що у співачки моторошний целюліт, який не приховує навіть засмага. Причому нерівності у Крістіни виявилися навіть на тих місцях, де їх бути зазвичай не може, - на колінах і під ними. Завершували кошмарну картину розпущене біляве волосся, на кінцях забарвлене у фіолетовий і рожевий кольори.

Зараз ви читаєте новину «Крістіні Агілері пропонують рекламувати сайт знайомств для товстунів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути