вівторок, 31 січня 2012 11:00

Крістіна Агілера на похоронах показала брудні ноги
5

Крістіна Агілера виступила на похоронах популярної блюзової виконавиці Етти Джеймс. Співачка виконала найвідомішу пісню покійної At Last.

Під час виступу фотографи помітили у Агілери темні смуги на внутрішній стороні правої ноги. Виявилося, це були сліди від штучної засмаги, результатом якої став неприємний інцидент, пише The Daily Mail.

Виявляється співачка помітила раніше брудні смуги і спробувала їх витерти до початку свого виступу, однак нічого у неї не вийшло.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Дженніфер Лопес виблискувала в Лос-Анджелесі на тлі розтовстілої Крістіни Агілери

Агілера була одягнена в чорну спідницю і піджак. Примітно, що під ним на співачці була жилетка з дуже глибоким вирізом, через що під час виконання у неї видно було білий бюстгальтер.

Незважаючи на непривабливий зовнішній вигляд, Агілера гідно виконала пісню Етти Джеймс, пише видання.

Між ти, Крістіна зізналася, що Джеймс була одним з її кумирів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крістіна Агілера в захваті від зайвих кілограмів

"Один з найбільших моментів у моєму житті. Я буду співати зі своїм кумиром, легендарною Еттою Джеймс", - написала Агілера в своєму Twitter.

Близьке до співачки джерело повідомило Daily Mail, що "Крістіна дуже нервувала перед виступом і через це піт залишив темний слід від засмаги на її нозі".

"Будь-якій людині, яка намагається знайти щось негативне в цьому прекрасному моменті, повинно бути соромно. Етта була би дуже розчарована", - додало джерело.

Зараз ви читаєте новину «Крістіна Агілера на похоронах показала брудні ноги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути