середа, 11 січня 2012 12:49

Крістіна Агілера в захваті від зайвих кілограмів

Крістіна Агілера знялася для Marie Claire. В інтерв'ю виданню співачка поговорила на тему своєї фігури.

Після пологів зірка значно поправилася, і тепер їй нерідко доводиться терпіти образливі зауваження з приводу зайвої ваги. Але Крістіна не звертає уваги на зауваження: вона в захваті від власних пишних форм.

"Я побувала по обидві сторони барикад - мене вважали занадто худою, потім занадто повною. Але я просто не сприймаю весь цей шум. Мені подобається моє тіло. А як воно подобається моєму бойфренду! У мене здоровий і веселий син, а все інше не має ніякого значення", - заявила Агілера в інтерв'ю журналу Marie Claire.

"Я ніколи не зважуюсь, найважливіше - як на мені сидить одяг, - каже Крістіна. - У своєму тілі я почуваюсь комфортно і впевнено!"

У цьому ж інтерв'ю співачка розповіла про те, як їй вдалося впоратися з усіма неприємностями, які обрушилися на неї в позаминулому році. Нагадаємо, що в 2010 Крістіна розлучилася з батьком свого сина Джорданом Бретманом. Альбом Крістіни Bionic став провалом; те ж саме можна сказати і про фільм "Бурлеск", де вона дебютувала в якості актриси.

"Це був важкий рік. Будь-кому за таких обставин було б нелегко, а знаменитості, яку постійно вивчають під мікроскопом, ще в тисячу разів важче. Але завдяки цьому року я наростила міцний панцир!"

Зараз ви читаєте новину «Крістіна Агілера в захваті від зайвих кілограмів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути