понеділок, 21 листопада 2011 12:00

Дженніфер Лопес виблискувала в Лос-Анджелесі на тлі розтовстілої Крістіни Агілери
26

Дженіфер Лопес
Фото: ФОТО: Reuters
Дженіфер Лопес та репер Пітбуль
Дженіфер Лопес
Дженіфер Лопес
Крістіна Агілера

Церемонія вручення нагород American Music Awards пройшла в Лос-Анджелесі увечері в неділю, 20 листопада, за місцевим часом.

Її відвідали провідні зірки американської поп-сцени: Дженніфер Лопес, Кеті Перрі, Крістіна Агілера, яка помітно набрала вагу, Джастін Бібер з дівчиною Селеною Гомес, Енріке Іглесіас.

На зірковій тусовці засвітилась українська співачка Міка Ньютон , яка намагається зробити кар'єру в США.

Співачка Тейлор Свіфт отримала три нагороди. Вона перемогла в номінаціях: "краща кантрі-співачка", "кращий кантрі-альбом", а також отримала нагороду в найпрестижнішій категорії American Music Awards - "артист року".

Британська співачка Адель, що претендувала на чотири нагороди, включаючи "артист року", отримала, в результаті, лише дві премії - у категоріях "краща поп / рок співачка" і "кращий поп / рок альбом". Також двох нагород була удостоєна Нікі Мінаж, що перемогла в номінаціях "кращий реп / хіп-хоп артист" і "найкращий альбом в жанрі реп / хіп-хоп".

Ріанна була визнана кращою R & B-співачкою і отримала нагороду за кращий альбом цього жанру. Нагорода кращому R & B-співаку була вручена Ашеру. В категорії "поп / рок" American Music Awards отримали Бруно Марс (кращий виконавець) і Maroon 5 (краща група).

American Music Awards 20 листопада 2011 роки були вручені в 39-й раз.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Лопес виблискувала в Лос-Анджелесі на тлі розтовстілої Крістіни Агілери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути