четвер, 17 листопада 2011 09:34

Екс-коханець Дженніфер Лопес став найсексуальнішим чоловіком

Журнал People визнав 36-річного американського актора Бредлі Купера, відомого глядачам за фільмами "Похмілля у Вегасі", "Похмілля-2: з Вегаса до Бангкока" і "Області пітьми", найсексуальнішим чоловіком у світі. Інформація про це з'явилася на сайті журналу в середу, 16 листопада.

"Мені здається, це здорово, що хлопець не модельної зовнішності може отримати цей титул", - заявив Купер коментуючи вибір People, зазначивши, що може виглядати як чудово, так і "жахливо", але в цілому ж виглядає цілком "нормально". Він також повідомив, що найбільше статусу "найсексуальнішого чоловіка планети" за версією People зрадіє його мама.

На другому місці рейтингу 21-річний австралійський актор Ліам Хемсворт, а на третьому - 39-річний британський актор Ідріс Ельба. Крім того, до списку сексуальних чоловіків потрапили актори Кріс Еванс, Райан Гослінг, Алек Болдуін, а також кантрі-співак Тім Макгро та інші.

Список із ста найсексуальніших чоловіків планети за версією People буде опубліковано в друкованій версії видання від 18 листопада. У минулому році список очолював Райан Рейнолдс.

Зазначимо, майже відразу після розлучення Дженніфер Лопес із Марком Ентоні з'явилися чутки про її роман з Бредлі Купером. Самі "підозрювані" запевняли, що стосунки у них чисто ділові.

Зараз знаменита актриса і співачка крутить роман з 20-річним танцюристом.

Зараз ви читаєте новину «Екс-коханець Дженніфер Лопес став найсексуальнішим чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути