понеділок, 17 жовтня 2011 16:45

Дженніфер Лопес приховує свої зустрічі з Бредлі Купером

Дженніфер Лопес ніколи не була сором'язливою і скромною. Але актриса поводила себе напрочуд скромно, коли папараці спіймали її вчора в компанії Бредлі Купера, пише The Daily Mail.

Актриса сиділа на пасажирському сидінні в машині Купера, коли вони їхали по Лос-Анджелесу, і закривала обличчя руками.

Бредлі спочатку теж сховав обличчя. Але в результаті йому довелося розсекретити себе, щоб сконцентруватися на дорозі, оскільки він був за кермом.

Актриса виглядала дуже просто, з волоссям, затягнутим у хвіст, і в світло-коричневому светрі. Лопес намагалася прикрити обличчя, щоб не бути поміченою із зіркою "Похмілля у Лас-Вегасі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Лопес приписали роман з Бредлі Купером

Однак джерело повідомило журналу People, що Лопес і Купер провели разом вечір суботи, хоча представники знаменитостей не стали давати коментарі з даного питання.

Бредлі Купер отримав вчора нагороду на врученні щорічної премії телеканалу Spike TV - Scream Awards. Можливо Лопес просто була однією із запрошених на святкування, зазначає видання.

Актори були помічені разом і раніше, проте стверджували, що це були виключно професійні зустрічі. Вони пообідали в нью-йоркському ресторані минулого місяця.

"Після їхньої зустрічі в Нью-Йорку вони стали підтримувати зв'язок. Їй подобається його увага і це робить її щасливою. Вона весело проводить час з Бредлі. Він змушує її сміятися", - розповіло обізнане джерело.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Лопес приховує свої зустрічі з Бредлі Купером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути