Ексклюзиви
понеділок, 17 жовтня 2011 11:14

Дженніфер Лопес мучиться докорами сумління

Дженніфер Лопес мучиться докорами сумління

Американська співачка і актриса Дженніфер Лопес зізналася, що страждає від почуття провини, оскільки не може бути поруч зі своїми дітьми кожну секунду їхнього життя.

"Ніколи раніше я не відчувала подібне. І це стало для мене цілковитою несподіванкою. Адже ніхто про це не попереджає наперед ... Але всякий раз, коли дитина не поруч, мати відчуває провину. А в моєму випадку це подвійна доза! Так само як і в два рази сильніше болять спина і руки: не так-то легко утримати близнюків", - розповіла 42-річна Дженніфер Лопес в інтерв'ю журналу "Домашний очаг".

"З появою дітей я подорослішала. Напевно, з часом в мені зміниться щось ще, але в цілому я все та ж дівчина з Бронкса з великими амбіціями і мріями", - поділилася співачка.

Чарівні близнюки - дочка Еммі і син Максиміліан, які народилися 22 лютого 2008-го, тепер всюди зі своєю зірковою мамою: і на знімальному майданчику, і в звукозаписній студії.

"Мені подобається, коли малюки носяться навколо, - це ж і є моє справжнє життя. Звичайно, я б хотіла, щоб мої роботи були успішні і подобалися публіці, але діти - важливіше", - говорить зірка.

Дженніфер Лопес не приховує, що перші дні в ролі мами були для неї дуже важкими. "Вчитися довелося всьому. Я не знала, як міняти підгузки, як тримати дітей. Більше того, боялася навіть доторкнутися до них, зробити їм боляче, адже кожен малюк важив близько двох з половиною кілограмів", - згадує актриса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Лопес бере з собою на роботу дітей

Після народження дітей Дженніфер Лопес швидко прийшла у форму і повернулася до роботи. У 2010 році знялася в романтичній комедії "План Б", в 2011-му випустила новий альбом "Love?", зараз веде переговори про участь в популярному американському серіалі "Хор" в якості запрошеної зірки.

Дженніфер Лопес намагається дати своїм дітям найкраще. "А ще питаю себе: що зробить мене для них найкращою матір'ю? Адже в першу чергу я повинна бути особистістю - щасливою, здоровою, задоволеною життям. І над цим посилено працюю".

За словами співачки, у своїх дітей вона навчилася безумовній любові.

"Не важливо, що вони роблять, що говорять, але щоразу ловлю себе на думці, як сильно люблю сина і дочку. З одного боку, це схоже на божевілля, але, з іншого, така любов - найважливіша річ на світі", - впевнена артистка.

"Мета мого життя і головне завдання - зробити щасливими Еммі і Макса. Тепер я запитую себе: чи задоволені вони, щасливі, чи все у них є? Останнє не так важливо. Раніше ж на першому місці завжди була робота", - підсумувала Дженніфер Лопес.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Лопес мучиться докорами сумління». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути