Ексклюзиви
понеділок, 12 вересня 2011 16:17

Дженніфер Лопес приписали роман з Бредлі Купером

Дженніфер Лопес приписали роман з Бредлі Купером

Варто було лише Дженніфер Лопес заявити про розлучення, як діву одразу ж почали "сватати". Цілком ймовірно, що Джен ще толком не прийшла до тями після розставання з Марком Ентоні. Однак це не заважає журналістам і пліткарям будувати припущення про її нові романи. В кінці минулого тижня з'явилися плітки, що Лопес зацікавилася актором Бредлі Купером.

За даними порталу TMZ, минулої суботи знамениту співачку помітили в компанії зірки "Похмілля у Вегасі" в одному з нью-йоркських ресторанів. За словами очевидців, пара влаштувала собі щось на зразок романтичної вечері в Per Se, що на Манхеттені.

У той же час джерело з оточення знаменитості уточнило, що "побачення" двох зірок не передбачало нічого особистого.

"Тільки бізнес. Вони обговорювали перспективи нового спільного проекту", - цитує обізнане джерело People.

Нагадаємо, про закінчення свого третього шлюбу Лопес повідомила у липні. Публіка була дещо здивована, і одразу ж стали з'являтися різні версії причин розриву. Подейкували і про різницю інтересів, і подружню зраду (нібито Марк якось завів інтрижку з якоюсь стюардесою). Потім Джен приписували захоплення манекенником Вільямом Віллі, який знявся в одному з її кліпів, а Ентоні запідозрили в надто ніжних стосунках з Джадою Пінкетт Сміт.

Зрештою Марк заявив, що жодних романів до оголошення про розлучення у них з Лопес не було. А рішення розлучитися було прийнято за обопільною згодою, так як їхні з Дженніфер стосунки прийшли до свого "логічного завершення".

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Лопес приписали роман з Бредлі Купером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути