понеділок, 08 серпня 2011 17:53

Марк Ентоні намагається повернути Дженніфер Лопес

Марк Ентоні намагається повернути Дженніфер Лопес

Марк Ентоні все ще сподівається повернути Дженніфер Лопес. Про це повідомляють джерела, близькі до зоряної пари.

"У нього постійно змінюється настрій. Він то благає її повернутися, то звинувачує в тому, що вона зруйнувала його життя", - підкреслили вони.

Марк рішуче не хоче братися до шлюборозлучного процесу, який обіцяє стати непростим. І справа не тільки у розділі майна - ходять чутки, що Дженніфер збирається домогтися одноосібного права опіки над дітьми, близнюками Максом та Еммою.

"Ентоні тягне час. Він сподівається, що Дженніфер передумає і повернеться".

Тим часом зірка сяє посмішкою на знімальному майданчику свого нового фільму - романтичної комедії "Чого чекати, коли чекаєш на дитину". Сценарій цієї картини навіяний книжковим бестселером - посібником для вагітних з такою ж назвою. Джей Ло грає Холлі - жінку, не здатну зачати, яка всиновлює дитину за кордоном. Також у фільмі беруть участь Кемерон Діаз, Елізабет Бенкс, Бруклін Декер, Чейс Кроуфорд і Метью Моррісон. Він вийде на екрани в наступному році; прем'єру приурочать до американського Дня матері.

Одна зі сцен фільму знімалася в найбільшому в світі океанаріумі в Атланті, штат Джорджія. Дженніфер була у чудовому настрої і у вільні хвилини строчила комусь смс. Відкрита сіра сукня зірки дозволила розглянути нове татуювання на її правому плечі. Що символізує маленький симпатичний дельфін, невідомо. Можливо, це натяк на футбольну команду "Маямі долфінс", яка поки що є спільною власністю Дженніфер і Марка.

Зараз ви читаєте новину «Марк Ентоні намагається повернути Дженніфер Лопес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути